werkwijze_fd

Creativiteit als basis voor waardeoptimalisatie

Faas Development streeft naar waarde optimalisatie en schoonheid voor iedere locatie waaraan wordt gewerkt. Naar het realiseren van bijzondere projecten die zowel optimaal genoegen verschaffen aan de eindgebruikers als ook de directe en indirecte omgeving verbeteren. Voorafgaand aan de realisatie van een project wordt dit zichtbaar gemaakt middels fraaie artist impressions.

Betrouwbaarheid is de basis van goede samenwerkingen. Er wordt graag samengewerkt met eigenaren van locaties met potentie, vaak op basis van no cure no pay. Ook worden projecten voor derden gerealiseerd. Andere projecten realiseren wij voor eigen rekening en risico.

Faas Development heeft relevante ervaring, en werkt samen met zeer kundige professionele partijen die ondersteuning bieden in het hele traject van de ontwikkeling. Vanaf de eventuele bestemmingswijziging tot de ontwerp fase. Vanaf de vergunningsaanvraag, de contractvorming en de onderhandelingen met de aannemer tot en met de eventuele marketing en de verkoop of verhuur van het project.

Faas Development heeft ervaring in de ontwikkeling van (gestapelde)woningbouw, al dan niet in combinatie met horeca en/of retail, in kantoorvastgoed, in hotels, in logistiek vastgoed, in de (her)ontwikkeling van vakantieparken en in de ontwikkeling van ander bedrijfsmatig vastgoed. Indien u vrijblijvend af wil spreken kunt u ons altijd contacteren